تلفن:

03134394588

موبایل:

09134604047

آدرس:

اصفهان_خانه اصفهان-خیابان گلستانه_پلاک 16

شماره پروانه :

262921-3

چرا بعد از کاشت مو سر جوش می زند؟

چرا بعد از کاشت مو سر جوش می زند؟

پس از انجام عمل کاشت مو، بیمار باید چند عارضه جانبی را در نظر بگیرد. با این حال، اینها موقتی هستند و توصیه های خاصی توسط جراحان کاشت مو در اصفهان به منظور کاهش آنها ارائه خواهد شد. از شایع ترین عوارض جانبی روش های ترمیم مو، تورم و درد در ناحیه گیرنده و همچنین ظاهر شدن جوش های سر است.

جوش های پوست سر که از نظر پزشکی به آن فولیکولیت می گویند، از عوارض جانبی احتمالی عمل کاشت مو هستند. اگرچه آنها برخلاف ظاهر، نشانه خوبی هستند زیرا نشان می دهند که رشد مو در زیر پوست سر انجام می شود. هنگامی که جوش ها می ترکند، فولیکول مو ممکن است سقوط کند که بسیار طبیعی است. ریزش مو در آن مکان خاص دائمی نیست، زیرا فولیکول های ریخته شده در عرض سه تا چهار ماه همراه با سایر فولیکول های مو که پس از کاشت مو در کلینیک پارسی در محل گیرنده پیوند شده اند، دوباره رشد می کنند.

فولیکولیت چیست و آیا بعد از کاشت مو ظاهر می شود؟

فولیکولیت التهاب ناحیه اطراف فولیکول مو است که به همین دلیل نام آن را می گیرند. التهاب شبیه یک جوش است، با این حال، همانطور که قبلا ذکر شد، به دلیل فشار وارده بر ناحیه پوست سر که در آن برش ایجاد شده است، پس از عمل کاشت مو بسیار رایج است. فولیکولیت تنها پس از کاشت مو ظاهر نمی شود، زیرا این یک التهاب شایع پوست سر به دلیل غدد چربی است، به این معنی که افرادی که نیازی به پیوند مو ندارند یا تحت عمل کاشت مو قرار گرفته اند نیز می توانند آن را انجام دهند. اگر مایلید در مورد روش کاشت مو در کلینیک پوست و مو پارسی اطلاعات بیشتری کسب کنید، از شما دعوت می کنیم از صفحه اصلی ما دیدن کنید.

چرا بعد از کاشت مو سر جوش می زند؟

فولیکولیت پس از کاشت مو – چه زمانی ظاهر می شود؟

برای اینکه به درستی مشخص شود که آیا بیمار دچار جوش های سر شده است یا خیر، باید توجه داشت که اثرات پس از عمل کاشت مو در مراحل مختلف ظاهر می شود. جوش‌های پوست سر معمولاً پس از دو هفته اول پس از کاشت ظاهر می‌شوند، زیرا در این مدت پیوندهای موی جدید شروع به رشد می‌کنند. همچنین جوش های پوست سر حداکثر تا شش ماه ظاهر می شوند، بنابراین در صورت مشاهده طولانی مدت، نیازی به وحشت نیست.

به گفته پزشکان ما، جوش های پوست سر به این دلیل ظاهر می شوند که کاشت پیوند مو به معنای ایجاد برش های کوچک در پوست است. هنگامی که پیوند مو کاشته می شود، می تواند به سمت داخل رشد کند و در نتیجه باعث التهاب شود. سپس، جوش های پوست سر ظاهر می شوند. اگر فقط چند برآمدگی ظاهر شد، بیمار نباید نگران باشد، اما اگر با تورم، قرمزی و درد همراه باشد، باید برای راهنمایی های بیشتر با پزشک تماس بگیرد.

گزینه های درمانی برای جوش های سر پس از کاشت مو

جوش های پوست سر بعد از کاشت مو درمان های خاصی دارند. اگر جوش سر سفیدی روی ضایعه ایجاد کند، بیمار می تواند با استفاده از یک سوزن استریل شده یا یک سنجاق برش کوچکی را روی ضایعه وارد کند و به آرامی چرک یا ترشحات را خارج کند.

در بسیاری از مواقع فقط یک برآمدگی نرم و قرمز رنگ وجود دارد که سر روی ضایعه ندارد. برای این نوع جوش‌های پوست سر که پس از ترمیم مو ایجاد می‌شوند، پزشکان کاشت مو در کلینیک پارسی توصیه می‌کنند که بیمار چند بار در طول روز کمپرس گرم روی آن ناحیه بگذارد تا زمانی که ضایعه کوچک‌تر شده و ناپدید شود و یا تبدیل به ضایعه شود. که بیشتر شبیه یک جوش است، در این مرحله می توان از اولین اقدام برای درمان آن استفاده کرد.

اجتناب از این نوع عوارض پس از کاشت مو بسیار دشوار است و هیچ روشی برای تعیین اینکه آیا بیمار دچار فولیکولیت می شود یا خیر وجود ندارد. به بیماران توصیه می شود که پوست سر را بسیار تمیز نگه دارند تا پس از ترمیم مو از جوش های سر جلوگیری کنند.

چرا بعد از کاشت مو سر جوش می زند؟

دلایل فولیکولیت

پس از کاشت مو در کلینیک پارسی، زمانی که موهای تازه کاشته شده شروع به رشد می کنند، ساختار مو توسط بدن بازسازی می شود تا اندام تازه در حال رشد مو تکمیل شود. غده چربی، که غده ای بسیار کوچک و تولید کننده چربی است که به فولیکول مو در زیر سطح پوست متصل است، در بسیاری از موارد می تواند پس از کاشت مو زنده بماند. در این صورت، غده به خارج کردن سبوم ادامه می دهد. سپس سبوم از طریق منافذ پوستی که موها از آن خارج شده اند، خارج می شود.

توصیه هایی برای درمان جوش های سر پس از کاشت مو

با توجه به اینکه فولیکولیت تنها با چند استثنا در بیماران تحت عمل کاشت مو در کلینیک ما در خانه اصفهان ظاهر می شود، جراحان ما پروتکل هایی ایجاد کرده اند که به بیماران کمک می کند تا با بخش های کمتر خوشایند چنین عملی مقابله کنند.

جراحان کاشت مو ما در کلینیک پوست و مو پارسی در موارد زیر توصیه می کنند

داروهایی که باید قبل و بعد از کاشت مو توسط بیمار مصرف شود

پمادها و شامپوهای خاص برای استفاده پس از عمل کاشت مو؛

شستشوی منظم نیز برای کمک به کاهش التهاب توصیه می شود

 این وضعیت ممکن است در هنگام گرفتن حمام آب گرم بدتر شود، به همین دلیل است که پس از کاشت مو باید از این موارد اجتناب کرد استفاده نکردن از رنگ های رنگی، کلاه های تنگ یا سرپوش های دیگر که می تواند فولیکول های مو را تحت تاثیر قرار دهد و جوش های پوست سر را برجسته کند.

مهم است بدانید که جوش های پوست سر پس از کاشت مو در مقایسه با فولیکولیت ایجاد شده قبل از کاشت مو که نیاز به داروی جداگانه دارد، خود به خود ناپدید می شوند. بنابراین کسانی که قبل از عمل کاشت مو دچار این عارضه نشده اند، پس از عمل نیز با آن باقی نمی مانند.

همچنین به بیمارانی که قبل از انجام کاشت مو خود را مبتلا به فولیکولیت می دانند، توصیه می شود در اولین جلسه مشاوره به جراح اطلاع دهند تا پس از اتمام عمل دچار مشکل نشوند.

چرا بعد از کاشت مو سر جوش می زند؟

سوالات متداول در مورد جوش های سر پس از کاشت مو

آیا جوش های پوست سر در هر بیمار تحت کاشت مو ظاهر می شود؟

خیر، همه بیماران پس از عمل کاشت مو دچار فولیکولیت نمی شوند.

چگونه متوجه شوم که به فولیکولیت مبتلا شده ام؟

شایع ترین علائم فولیکولیت ظاهر شدن نقاط سفید یا برجستگی های کوچک روی پیوندهای پیوندی است.

آیا فولیکولیت بر نتایج عمل من تأثیر می گذارد؟

خیر، فولیکولیت بر نتایج عمل کاشت مو تأثیر نمی گذارد، زیرا این یک عارضه جانبی رایج این روش و پاسخ طبیعی غدد چربی است.

جوش های پوست سر چه مدت بعد از کاشت مو ظاهر می شوند؟

جوش های پوست سر ممکن است برای چند هفته و تا 6 ماه پس از کاشت مو ظاهر شوند.

چه کاری می توانم برای جلوگیری از ظاهر شدن جوش های سر انجام دهم؟

اقدامات پیشگیرانه عبارتند از: استفاده از هدپرس های تنگ، پرهیز از قرار گرفتن در معرض نور خورشید و استفاده از کرم ها، پمادها و شامپوهای موضعی با تجویز پزشک.

اگر جوش های پوست سر بعد از کاشت مو باقی ماند، با جراح که این عمل را انجام داده صحبت کنید و به او اجازه دهید علت دقیق آن را مشخص کند. اگر مورد شماست، از شما دعوت می کنیم با کلینیک کاشت مو پارسی در اصفهان تماس بگیرید.

امتیاز شما

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظر بدهید

(0 نظر)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *